Effektlageret forhandler fra Tenson og Thermos - Ægte kvalitet

Effektlageret fører alle de gode mærker som Thermos og Tenson. Du finder alt til friluftslivet og også mere specifikt til jagt og fiskeri. Shop derfor også fra Haglöfs, LaCross, Columbia, Garmin, Berkley og mange andre direkte online. Hvis du klikker ind på effektlageret.dk, så finder du også produkter fra Westin, Tretorn, Buff etc.

Termokande fra Thermos - Friluftsentusiastens førende valg

En ståltermokande i et tidløst design fra Thermos er altid et hit som gaveidé til friluftselskeren. Når man vandrer rundt i den danske natur, er det rart at kunne tage en pause med en varm kop kaffe eller the. Du kan selvfølgelig også lave en lækker og nærende suppe, inden du tager af sted og nyde den i en termokande fra Thermos. En af grundene til at ægte friluftsentusiaster vælger dette mærke er også, at de er fremstillet i lette materialer. Holdbarheden er ligeledes helt i top. Du kommer til at have en fast følgesvend år efter år med en Thermos termokande i stål. De fås både som 0,5 liter, 0,75 liter og 1 liter på effektlageret.dk. Tilbehør kan også købes som f.eks. en prop til din Thermos ståltermokande. Læs mere om mærket på effektlageret.dk, hvor der lige nu er gode tilbud. Spar penge på ægte kvalitet hos Effektlageret.

Køb Tenson tøj på www.effektlageret.dk - Prismatch

Tenson er klassisk skandinavisk mode til outdoor. Det er ikke et nyt mærke, som skal bevise sit værd. Nej, Tenson har været på banen siden 1951, og man ved altid, at det er pålideligt fritidstøj, som dette brand leverer. Der findes ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Med Tenson jakker, veste, shorts m.m. i dit arsenal, så kommer du altid til at have mulighed for at blive klædt ordentligt på til dine friluftseventyr, uanset om det er en vandretur langs klitten en varm juni-dag, eller du skal vandre timevis i skoven i vinterferien. Tag et kig på det komplette sortiment af jakker, tøj m.m. via effektlageret.dk, og få prismatch.

Bestil fra Tenson og Thermos til lave priser hos Effektlageret.