Skip to content

Vælg den rette boksepude eller boksesæk

Når du skal starte med at træne boksetræning på boksepude eller boksesæk, så er det vigtigt at du anskaffer noget ordentligt udstyr. Et par gode boksehandsker og den rette boksesæk, kommer du rigtigt langt med.

Har du overvejet at begynde at boksetræne, så skal du enten vælge at melde dig ind i en klub, starte op derhjemme, eller begge dele. Jeg kan anbefale at du melder dig ind i en professionel klub, eller i hvert fald tager nogle timer med en boksetræner. På den måde får du den rette teknik ind og lærer et par basale slag og slagkombinationer, som du kan fortsætte med at øve på hjemme. Du lærer også at have den rigtige fodstilling, så du bevæger dig rigtigt når du slår på boksesækken.

En rigtig bokser træner ofte og længe

Når du har besluttet dig at blive en rigtig bokser, skal du også være fast besluttet på at have tid til det. Når man bokser opbygger man en masse ting og udfordrer kroppen på en måde, som styrker både hjerne og krop. Der er meget træning, som kan være ligegyldigt fordi det bare er hovedløst træning, som man kan gøre i søvne. Sådan er boksning ikke. Det kræver at du kan bevæge dig på den helt rigtige måde, samtidig med du bevarer roen og holder tempoet.

Derfor kræver det meget træning for at blive en af de aller bedste. Hvis du ikke allerede er startet som 10-årig, behøver du ikke sigte efter tanken om at blive verdensmester. Den slags kræver mange års træning og den helt rigtige person. Bare se Muhammed Ali, som var så drevet og engageret i at vise verden at han var den bedste. Med al respekt tror jeg ikke du vil kunne måle dig med hverken ham eller Joe Frazier og kommer nok ikke til det. Men man ved aldrig.

Anskaf noget udstyr og kom igang

Køb den rette boksepude og kom igang med træningen. Husk at du også skal bruge boksehandsker, men du kan finde det hele på den shop, hvor jeg købte mit første træningsudstyr.

 

Published inLivsstil