Kasein og whey protein - topkvalitet hos mærket Starlabs Nutrition

Mangler du ny fuel til din træning? Starlabs Nutrition producerer førsteklasses kasein og whey protein med god smag. Tjek varerne ud på starlabs.dk.

Køb kasein fra starlabs.dk

Starlabs Nutrition har udviklet et unikt langsomoptageligt produkt. Deres PM8 kasein proteinpulver tager længere tid for kroppen at absorbere. Dette er ideelt, da man hver dag har cirka otte timer, hvor man ikke har mulighed for at spise - under søvnen. Mange vægtløftere, som vil nå den ekstra mil, indtager kasein før sengetid, så kroppen har nogle byggesten til at genopbygge musklerne. Kasein er også en type proteinpulver, som kan tages i andre sammenhænge, hvor man allerede på forhånd ved, at man ikke kommer til at spise i et stykke tid. Det kan være, hvis du skal flyve i 10 timer, men ikke ved, om maden ombord har et højt nok proteinindhold. Her vil det også være oplagt for atleter som bodybuildere og power lifters at indtage proteinpulver med kasein. Starlabs Nutrition har forstand på træning og rådgiver gerne vedr. indtagelse.

Whey protein med forskellige smagssammensætninger

Whey protein er langt hurtigere om at blive optaget i kroppen, og derfor indtager vægtløftere typisk denne form lige før, under eller efter træning. Hvad der er bedst i denne sammenhæng, kan Starlabs Nutrition vejlede om. Det er mennesker med en dyb træningsmæssig erfaring, som står bag webshoppen og produktionen. Deres W74 whey protein er en unik formel med nogle af de bedste smagsvarianter på markedet. Vælg mellem vanilje, chokolade, jordbær m.m. Whey protein gør det let at få nok med aminosyrer i kroppen, så musklerne har en hurtigoptagelig kilde til at genopbygges. Bestil smagfuldt whey protein online på starlabs.dk, som udelukkende tilbyder produkter til træningen af topkvalitet.

Bestil kasein eller whey protein online. Starlabs Nutrition leverer til hele Danmark. Denne leverandør har designet et udvalg til de danskere, der tager træningen seriøst. På starlabs.dk kan du læse mere om træning og tilskud og blive klogere på, hvordan du kan gå skridtet videre med din træning.