Fliserens og tagrens hos specialisten Nanostone A/S

Nanostone A/S er eksperter i fliserens, facaderens, tagrens og algehandling. Læs mere om deres landsdækkende service her.

Landsdækkende fliserens med et langtidsholdbart resultat

Nanostone A/S tager ud til hele Danmark og yder professionel fliserens med garanti for mangeårig holdbarhed. Deres metoder er yderst skånsomme, da de ikke bruger højtryk til at spule fliserne med, da det kan være hårdt for overfladen. Deres metoder indebærer at bruge mere vand, og det sikrer dig, at dine fliser ikke tager skade, når de gennemgår en fliserens. Efter fliserne er blevet renset grundigt får de en algebehandling, som sikrer at selv de mindste rester af sporer bliver dræbt, sådan at algerne ikke vokser frem igen. Bagefter imprægneres de, så det bliver sværere for nye alger at angribe og til sidst fejes der fugesand ned i fugerne, som er ukrudtshæmmende. På den måde kan du være sikker på, at din terrasse holder sig flot og ren i mange år frem. Til sidst laver de et kvalitetstjek, for at sikre at resultatet er helt i top og for at sikre din tilfredshed med fliserensningen.

Bestil tagrens nu på nanostone.dk

Hos Nanostone A/S kan du også bestille en miljøvenlig tagrens, og der er flere forskellige modeller. De renser taget og bruger et middel, der aktivt bekæmper alger samt mos, og dette er en proces, der tager flere måneder. Det algedræbende middel påføres taget, og efter kort tid opnås et optimalt resultat, hvor algerne bliver dræbt og løsnet, sådan at regn og vind fjerner dem og lader taget stå rent tilbage. Hvis dit tag er ekstremt medtaget, så findes der også skrappere midler og i bund og grund kan du være helt sikker på, at du nok skal kunne få et helt rent tag, hvis du bestiller tagrens på nanostone.dk. De har mange års erfaring og arbejder med miljøvenlige og effektive metoder, som sikrer dig et flot resultat. Du kan være sikker på tilfredshed, og uanset hvor du bor i landet kan du bestille tagrens til en god pris på deres hjemmeside, hvor du også kan kontakte dem for et godt tilbud.