Sang og teater højskole - Klik ind på musikogteater.dk

Hvis du drømmer om at gå på en teater højskole eller prøve kræfter med sang på dit eget niveau, bør du læse med her. Musik og Teaterhøjskolen er nemlig en af de allerbedste højskoler i hele det ganske danske land, og i de følgende to afsnit kan du lære den populære skole meget bedre at kende.

Musik og Teaterhøjskolen tilbyder sang som linjefag

Hvis du hører til en af de mange unge danskere, der elsker at synge, kan du tilmelde dig Musik og Teaterhøjskolen og dyrke din egen sang. Vælger du sang som linjefag, vil du få rig mulighed for at blive bedre, udtrykke dig selv og finde din egen stemme. Sang er kroppens instrument, og selvom alle kan synge, er undervisning alfa og omega, hvis du vil blive en dygtig sanger. Således vil du også på linjefaget for sang på Musik og Teaterhøjskolen lave tekniske øvelser. Så hvorfor ikke vælge linjefaget sang på Musik og Teaterhøjskolen, der ligger i skønne naturomgivelser i Toftlund i det sydlige Jylland, hvis du vil udforske din egen sangstemme og dit eget udtryk? Det vil du i hvert fald ikke fortryde - snarere tværtimod.

Teater højskole med muligheder

Et højskoleophold er en oplevelse for livet, hvor du kan få lov til at dyrke dine interesser og samtidigt møde mange ligesindede, der kan udvikle sig til nære og gode venner. Men der er naturligvis forskel på højskoler. Således er en teater højskole ikke bare en teater højskole, og det er de udmærket klar over hos Musik og Teaterhøjskolen, hvor du møder nogle af landets bedste og mest erfarne og inspirerende undervisere i nogle fantastiske faciliteter. Så hvis du er på udkig efter en teater højskole, hvor fagligheden er i top, og hvor du virkelig kan få lov til at udvikle dit skuespil, kan den jyske skole varmt anbefales. Du kan læse mere om den populære musik og teater højskole på musikogteater.dk.