Få oplevelser og venner for livet på Musik og Teaterhøjskolen

Et ophold på Musik og Teaterhøjskolen vil med sikkerhed være noget du husker resten af livet. Uanset om du vælger skolen på grund af linjefaget cirkus højskole, linjefaget elektronisk musik højskole eller én af de andre spændende muligheder, så vil du næsten med sikkerhed være tilfreds med dit ophold, ikke mindst på grund af det spændende team af undervisere der står klar til at tage imod dig. Læs mere om skolen og fagene i artiklen herunder.

Få nye og spændende oplevelser på cirkus højskole

Et ophold på cirkus højskole vil byde på en masse spændende oplevelser, og masser af krop og bevægelse. Flere og flere får interesse for såkaldt NyCirkus. Er du én af dem, er et ophold på cirkus højskole på Musik og Teaterhøjskolen og lignende institutioner den helt rigtige måde at tage dine kompetencer til det næste niveau. Her vil du møde en masse spændende mennesker, der samtidigt deler dine interesser, både i form af dine medstuderende og dine undervisere. Der er naturligvis også rigelig tid til sociale aktiviteter uden for undervisningen når du tilmelder dig en cirkus højskole. Det hele kan du finde masser af info om på www.musikogteater.dk.

Fordyb dig i musikken på elektronisk musik højskole

Det er ikke interessante forløb der er mangel på, når man tilmelder sig Musik og Teaterhøjskolen. Skolen fungerer blandt andet som elektronisk musik højskole, og her er der virkelig noget at se frem til. Rigtig mange har interesse for at producere og komponere elektronisk musik, men ved måske ikke helt hvordan man kommer i gang. Her er et ophold på elektronisk musik højskole den helt rigtige måde at komme videre. Du vil i ro og mag kunne fordybe dig i musikken, og samtidigt udvide dine praktiske og teoretiske evner. Klik eventuelt ind på skolens hjemmeside, hvis du vil vide mere om mulighederne inden for elektronisk musik højskole.