Skip to content

Glæd jer til Fastelavn 2017 – Del 2

De små detaljer gør forskellen. Kostumerne er som sagt langt mere detaljerede og virkelighedstro den dag i dag, end i min barndom, hvilket kun øger følelsen af, at være sit store idol, helt ned til mindste detalje. For det er nemlig de små detaljer der gør forskellen, når man skal forsøge at ligne en anden.

I dag kan man i de fleste kostumeforretninger få alle disse små detaljer, der fuldføre kostumet. Er man eksempelvis interesseret i at indtage fastelavnsfesten som en sej karakter fra Star Wars, vil oplevelsen kun blive endnu bedre, såfremt man har et knitrende, grønt lyssværd i bæltet, ligesom looket som Snehvide bare fungere bedre med en kulsort paryk.

Slut fastelavnsfesten af med maner

Idet fastelavn er en stor begivenhed for de fleste børn, som der ses frem til i mange dage forinden, handler det om at gøre dagen så speciel og mindeværdig som muligt, så alle de store forventninger kan blive forløst. En måde dette kan gøres på, er ved at strække fastelavnsfesten ud til en overnatning, for de større børn. Så snart den sidste fastelavnsbolle er spist, den sidste pind er slået af tønden og både kattekongen og kattedronningen er blevet kåret, er de fleste børn ved at være godt trætte.

Det har for de fleste været en lang dag, med meget spænding, og for mange af dem, vil det være rart at kunne slutte aftenen af tidligt. Dette betyder dog imidlertid ikke, at de behøver at gå kostumeløse i seng. Mange kostumeforhandlere har nemlig lanceret en sovepose, der samtidig fungere som udklædning. Dit barn behøver dermed ikke at gå i seng som Magnus, men kan i stede gå i seng som en bumstærk Hulk. På den måde får den festlige dag en afslutning, der er enhver fastelavn og superhelt værdig.

Published inLivsstil