Skip to content

Dengang jeg skulle rive et hus ned

For ikke så længe siden købte jeg en grund med et gammel hus på. Huset var faldefærdigt og ville kræve en kæmpe omgang renovering, hvis det igen skulle være beboeligt. Projektet virkede uoverkommeligt og min familie og jeg besluttede i stedet at rive det ned.

Man kan trods alt få nogle ret fede færdigbyggede huse og leder man lidt efter, kan man også finde det til rigtigt gode priser.

Det var en god beslutning at rive huset ned, for det gamle havde været dyrt at renovere
– Bygningskyndig rådgiver på sagen

Derfor gik vi på jagt efter det rigtige nedrivningsfirma, som kunne rive den gamle bolig ned. Det skulle vise sig ikke at være så nemt, som vi troede. Der var en lokal virksomhed, som gav et tilbud på over 150.000 kroner, hvilket virkede utroligt dyrt i forhold til at huset næsten kunne rive sig selv ned.

Derfor fik jeg ideen at henvende mig til ikke bare et enkelt, men flere nedrivningsfirmaer, der kunne give mig et godt tilbud på opgaven til at rive huset ned. Det kunne hvert fald ikke bliver dyrere end det sidste tilbud jeg fik. Derfor besluttede jeg mig at kontakte de nedbrydningsfirmaer jeg kunne finde, og lave en lang liste med priser og hvad tilbudene egentligt omfattede.

Published inØkonomi