Få et lærerigt ophold hos en sanghøjskole eller en højskole med dans som linjefag hos Musik og Teaterhøjskolen

Leder du efter en sanghøjskole eller en højskole med dans som linjefag, så er Musik og Teaterhøjskolen helt sikkert noget for dig. Utallige elever har fået oplevelser og venner for livet på den populære skole, som ligger smukt placeret i Toftlund. Læs videre her eller besøg musikogteater.dk, hvis du vil lære mere.

Højskole med dans som linjefag

Musik og Teaterhøjskolen er blandt andet for dig, der vil ind på en højskole med dans som linjefag. Nye venner, fagligt dygtige lærere og tid og plads til fordybelse danner rammen om, at du kan udleve din drøm om at vie dig til dansen i en intens og lærerig periode. Med dans som linjefag på højskolen får du ikke kun lov til at udtrykke dig gennem dansen – du gør det sammen med mange andre, som har den samme passion som dig. Derudover vil du få undervisning i danseteori og –historie, så du bliver klædt på til at forstå, hvorfor dansen er dér, hvor den er i dag. På dans som linjefag på Musik og Teaterhøjskolen tilbydes der alt fra soloundervisning til undervisning i koreografi, improvisation og comtemporary dance.

Sanghøjskole med super gode undervisere

Musik og Teaterhøjskolen er ikke kun en højskole med dans som linjefag. Det er i høj grad også en sanghøjskole. Øvede som begyndere er velkomne til at tage kurset. Det vigtigste er, at du har lyst til at udforske din egen stemme og udtryk. At synge er sjovt, fordi i stedet for at spille et instrument, så er du instrumentet. Derfor vil du også få undervisning i anatomi og diverse sangteknikker, ligesom du også vil blive undervist i musikteori, hørelære samt modtage soloundervisning. Så hvis du har været på udkig efter en sanghøjskole, behøver du ikke at lede længere. For på Musik og Teaterhøjskolen får du meget mere end en almindelig sanghøjskole, idet det sociale, kreative og læringsmæssige går op i en højere enhed. Så tilmeld dig allerede i dag!